AKMENĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS Biudžetinė įstaiga, Kodas: 303259146

AKMENĖS RAJONO SAVIVALDYBĖS VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURAS Biudžetinė įstaiga, Kodas: 303259146

+370 690 54186

Mobilusis
El. paštas

Lapkričio 30 d., su Akmenės rajono jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centro socialinių įgūdžių klasės mokiniais kalbėjome apie žiemos pavojus ir apie tai, kodėl reikalingi atšvaitai.
Mokiniams primintos elgesio taisyklės ant ledo. Kada galima eiti ir koks ledo storis turi būti, kokie labiausiai pavojingi vandens telkiniai. Ką daryti atsitikus nelaimei? Žinodami saugaus elgesio ant ledo taisykles ir jų laikydamiesi, nugalėsime pavojus, tykančius ant ledo.
Kokios grėsmės gali ištikti tamsoje, esant blogam matomumui, neapšviestu keliu einančius žmones? Kodėl vairuotojai dažniausiai pastebi pėsčiuosius tik transporto priemonei visai prie jų priartėjus? Kodėl tai pavojinga situacija? Kaip naudoti atšvaitą, kur prisisegti ir kodėl būtina nešioti atšvaitus tamsiuoju paros metu, apie visa tai aptarėme su mokiniais. Padovanoti atšvaitai su Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro logotipu.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė
Virginija Grunskienė

Kalendorius

Facebook puslapis

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. Peržiūrėti daugiau
Priimti
EnglishLithuanianRussian
Registracijos forma
Skip to content